Stěhujeme kuchyňskou linku


Nechali jste si někdy před pár měsíci zhotovit na míru kuchyňskou linku od kuchyňského studia a nyní jste se dostali do situace, kdy se musíte z domu vystěhovat a vyměnit jej za městský byt nebo se přestěhovat do jiného domu? Život už je takový, někdy je plný nepříjemných překvapení, ale je nutné je brát sportovně a hlavně na všechno hledět s čistou hlavou.

kuchyňská linka

Nepropadejte panice – rozhodně zachovejte klid, protože všechno se dá vyřešit. Pokud nejste vysloveně odborník a neprovádíte demontáže kuchyní jako profesionál, nepokoušejte se kuchyni rozebrat, zvláště pak pokud nejste příliš manuálně zručný. Mohlo by to skončit katastrofou, protože kuchyně jsou velmi složité nábytkové sestavy, kde na sebe navazují jednotlivé skříňky a spolu s nimi i přívod vody, odpadové potrubí, elektroinstalace, odvětrávání, vestavěné spotřebiče či podlahová krytina.

moderní kuchyně

Objednejte si profesionální stěhovací firmu – stěhovací firmy jsou dnes zaměřené i na demontáže a montáže nábytku v Praze https://www.odnesto.cz/montaze-a-demontaze/. Již dávno neplatí, že jsou to jen hromotluci, co umí pouze přenášet těžká břemena, stěhováci mají mnoho zkušeností a znalostí zaměřených právě na tyto činnosti, rozmontují vám bez újmy veškeré typy nábytku počínaje komodami v ložnici a konče vestavěnou skříní na míru v předsíni.

Stěhovací firma si vezme do parády jak váš nábytek, tak i všechny spotřebiče, a chcete-li, můžete uskutečnit i stěhování na klíč komplet se vším všudy, i se zabalením věcí, kdy jen předáte klíče od bytů a rozdělíte úkoly. Toto je výhodné například pro toho, kdo je pracovně velmi zaneprázdněn a musí odcestovat mimo republiku, anebo kdo zrovna slaví nějakou rodinnou událost a chce oslavu spojit s dovolenou, a nemá na stěhování čas ani pomyšlení. Stěhování na klíč mohou využít i ti, co jsou chronicky nemocní, špatně pohybliví či dokonce na invalidním vozíku.